Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Zvětšení penisu podtlakem

přijmeme nové slečny - 20 let, Praha 8

Club 161, v provozu již dvacátým rokem přijme milé slečny, které jsou komunikativní a rády se baví. Ještě jsi nepracovala jako společnice? A máš z toho obavu?Rádi Ti vše vysvětlíme a poradíme.Tak to čteš ten správný inzerát:-) Proplatíme Ti cestu k nám do klubu a nebo pro tebe přijedeme, aby jsi si to mohla přijet nezávazně vyzkoušet. Hlavu Ti u nás nikdo neutrhne:-) Co Ti nabízíme? Záleží na každém, co hledá a preferuje?! Nabízíme Ti jistotu, slušné chování, dobrý kolektiv, slušný výdělek a to denně. Jsme podnik střední velikosti. Máme zde sedm pokojů, 3xjacuzzi, privátní parkoviště, klimatizaci a V.I.P. apartmá(cca 45m2) pro náročné klienty. Hlavně stálou klientelu, která se k nám vrací již dvacátým rokem! Ubytování zdarma, solárium Ergoline pro slečny zdarma! 5min z centra Sokolovská 1260/161, Praha 8. Pracovní doba dle dohody. Volej,piš :-) na telefon 775 773 774, 776010201, 284810262 BUDEME SE TĚŠIT.. :-)

Zvýhodnit inzerát Editovat/smazat
Odpovědět na inzerát

Chcete-li zadavateli inzerátu poslat zprávu, vyplňte prosím následující formulář. Zpráva bude ihned doručena a je již na Vás, zda se seznámíte :)







BDSM tipy do Vašeho e-mailu