Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Kvalitní erotické pomcůky

Hledáme milé a komunikativní slečny - Praha 8

Erotické služby, Práce v erotice - Hledáme milé a komunikativní slečny, Praha 8

Club 161 v provozu již devatenáctým rokem, přijme milé slečny jsou komunikativní a rádi se baví. Ještě jste nepracovala jako společnice? A máte z toho obavu? To vůbec nemusíte! Rádi vám vše vysvětlíme a poradíme. Tak to čtete ten správný inzerát :-) Proplatíme vám cestu k nám do klubu nebo pro vás přijedeme, aby jste si to mohla nezávazně přijet vyzkoušet. Když se vám u nás nebude líbit, tak můžete kdykoliv odejít. Hlavu vám u nás nikdo neutrhne.. :-) Co vám nabízíme? Záleží na každém co hledá a preferuje.. Nabízíme vám jistotu, slušné chování, dobrý kolektiv a slušný výdělek a to denně. Jsme podnik střední velikosti. Vrací se k nám stálá klientela již devatenáctým rokem. Ubytování zdarma. Solárium Ergoline pro slečny zdarma. 5 minut z centra. Sokolovská 1260/161, Praha 8 Pracovní doba dle dohody.. Volej, piš. Budeme se těšit.. :-)

Zvýhodnit inzerát Editovat/smazat
Odpovědět na inzerát

Chcete-li zadavateli inzerátu poslat zprávu, vyplňte prosím následující formulář. Zpráva bude ihned doručena a je již na Vás, zda se seznámíte :)







BDSM tipy do Vašeho e-mailu