Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Velký výběr kvalitních vagín

Naše nabídka je jiná,než ostatní !!! - kraj: Středočeský

Vím,že rozhodnout se poprvé zkusit dělat tuto práci musí být velmi impulzivní a musí se zahodit stranou strach a obavy a prostě to risknout. Druhá možnost je,že už jsi to zvažovala dlouho je to pro tebe poslední možnost jak si pomoci.Ten okamžik do toho jít je teď tady. Ale takový prachy si žádným jiným způsobem nevyděláš !!!Rozhodně ne legálním způsobem. Možná je pro tebe představa,podobné práce děsivá,ale člověk musí zvážit pro a proti. A risk je zisk.Vždy bude vše jen v tvé režii a nikdy ti nikdo nebude dělat něco co by jsi ty nechtěla !!! Nikdy nebudeš muset mít něco s chlapem,když ho nebudeš chtít !!! Ať už uvažuješ o tom,že to zkusíš,protože jsi ve finanční tísni nebo prostě se toužíš mít líp než ostatní a dopřát si to na to bys jinak neměla. My ti vždy rádi poradíme,pomůžeme,podpoříme a budeme upřímní a féroví. Privát je v zahraničí,ale vlakem nebo autobusem jsi tam z ČR za chvilku. Zeptej se na cokoliv budeš chtít. Upřímně odpovíme. Diskrétnost zaručena.

  • Kraj: Středočeský
Zvýhodnit inzerát Editovat/smazat
Odpovědět na inzerát

Chcete-li zadavateli inzerátu poslat zprávu, vyplňte prosím následující formulář. Zpráva bude ihned doručena a je již na Vás, zda se seznámíte :)







BDSM tipy do Vašeho e-mailu