Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Nejúčinnější masturbátory

Hledám osobní subinku - 42 let, Praha

Sex seznamka, On hledá ji - Hledám osobní subinku, 42 let, Praha

Jsem zkušený dominantní muž sportovní postavy, na úrovni, čistotný a zdravý s vybavenou místností pro naše budoucí DS hrátky. Líbí se mi na spoutané subince provádění různých DS praktik především se sexuálním podtextem s následným tvrdším a delším sexem, kdy subince buď mačkám bradavky, nebo ji držím rukou pod krkem. Mám rád "hry" s domluveným násilím, znásilněním, ponižováním, nadávkami které tě případně vzrušují, i fackami a to především při sexu. Uvítal bych tvoji bisexualitu, není to ale podmínkou. V případě trestání bitím se v těchto praktikách nevyžívám, ale v rámci výchovy tebe, jako poslušné subinky, je rád zařadím mezi výchovnou část pro tvoji poslušnost. Co neprovádím, je kaviár a krvavé praktiky. Pokud se ti subinko mé požadavky, jako tvého budoucího Pána líbí, rád tě poznám.
Orlík, City - https://www.youtube.com/watch?v=2z dadzBrA

Zvýhodnit inzerát Editovat/smazat
Odpovědět na inzerát

Chcete-li zadavateli inzerátu poslat zprávu, vyplňte prosím následující formulář. Zpráva bude ihned doručena a je již na Vás, zda se seznámíte :)







BDSM tipy do Vašeho e-mailu