Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Nejúčinnější masturbátory

Sex pro muže i ženy - 37 let, kraj: Jihomoravský Muž

Sex seznamka, On hledá ji - Sex pro muže i ženy, 37 let, kraj: Jihomoravský

Hledám solventní muže i ženy na věku nezaleží,na pravidelné sexuální schůzky,diskrétní schůzky.Jsem sportovní typ 178/90 M 17/6,simpatický,bisexuální,100%zdravý,diskrétní ..priorita č 1!Vyžaduji muže i ženy vyholené,čistotné,100%zdravé,diskrétní a finančně solventni za mé služby.Nabizím veškere sexuální služby ,dle přání a domluvy,můžu být jak dominantní tak i submisivní,splnim vaše sexualni přáni, v rámci bezpečnosti a zdravý,bud u Vás ,na hotelu,vše je o domluvě ,samozřejmě z ochranou. Orál-1300 ,anál-2300, je i možnost na celý den i déle.Požaduju foto aspoň vaši postavy na oplatku zašlu své fotky jinak nebudu odpovidat. Kontakt na mne:sexhodonin@gmail.com Tel:704359672 Těšim se na setkáni protože vim že nebudete litovat,jsem velice výkoný muž.

Zvýhodnit inzerát Editovat/smazat
Odpovědět na inzerát

Chcete-li zadavateli inzerátu poslat zprávu, vyplňte prosím následující formulář. Zpráva bude ihned doručena a je již na Vás, zda se seznámíte :)







BDSM tipy do Vašeho e-mailu