Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Silikonové robertky

Vzdy jen semnou 909 555 555 a zadej kód 842. Madame Katerina - 32 let, kraj: Královéhradecký Žena

Sex seznamka, Ona hledá jeho - Vzdy jen semnou 909 555 555 a zadej kód 842. Madame Katerina, 32 let, kraj: Královéhradecký

Toužíš po ženě, která Ti vládne, přikazuje a ovládá Tě ?! Představuješ si jak plníš má přání a mé rozkazy ?Vzrušují mě pokorní a poslušní muži ! Mám to ráda a umím si to užít, protože nadvláda nad muži mě zcela naplňuje a uspokojuje.Chápu, že jsi otrokem ve svých představách, zavolej a staneš se otrokem mým. Vzrušuje tě být v roli otroka, toužíš po tom, tak seber odvahu a zavolej mi ! A to hned Nevoláš do žádného S/M studia ani žádnému automatu, jsem tu jen já Madam Katka a s Madam Katkou vyzkoušíš praktiky pro Tebe zvyklé i nezvyklé, protože jsem to jenom já Tvá Paní a ty můj otrok.Ráda poznávám nové otroky, každý jste jiný, každý mě naplňujete a uspokojujete svou ponížeností. 909 555 555 a zadej kód 842. (55 Kč/min vc.dph +18)

Zvýhodnit inzerát Editovat/smazat
Odpovědět na inzerát

Chcete-li zadavateli inzerátu poslat zprávu, vyplňte prosím následující formulář. Zpráva bude ihned doručena a je již na Vás, zda se seznámíte :)







BDSM tipy do Vašeho e-mailu