Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Kvalitní vibrátory

7 důvodů, proč mít sex na jednu noc

7 důvodů, proč mít sex na jednu noc
Jednorázovka z tebe neudělá hajzla (nebo děvku). Sex na jednu noc je zapotřebí považovat za něco, čím se člověk může bavit a zdokonalovat v komunikaci s opačným pohlavím. Pokud máš pochybnosti a předsudky, přečti si následujících pár řádků.

Pokud sám sebe řadíš spíše mezi slušňáky a už jen myšlenka na jednorázovou píchačku tě pohoršuje, tak se nepřetvařuj. Otevřel jsi článek s názvem "sex na jednu noc" a to slušňáci nedělaj. Neboj, tvoje stará se to nedozví :)

Jsme zkažení?

Podle různých anket a průzkumů má se sexem na jednu noc v průměru zkušenost více než polovina dospělých lidí. Jeden průzkum z roku dokonce odhalil, že přibližně pětina Čechů nepovažuje jednorázový úlet za nevěru.

Sex na jednu noc
Někdo ani nepovažuje jednorázovku za nevěru.

Sex na jednu noc je jako vzrušující sport

Musíš pochopit, že sex na jednu noc není výsadou nadržených puberťáků a nezodpovědných roztahovaček. Dokonce to není ani morální katastrofa a dekadentní zábava. Uvolněnější přístup k příležitostnému sexu mají v současnosti chlapi i ženský, bez ohledu na věk a závazky. Vykašli se na klasické stereotypy a ber sex na jednu noc jako sport. Vzrušující sport! Vydat se v pátek večer ven s cílem nevrátit se sám ti rozpumpuje adrenalin. A ve výsledku o nic nejde, svět se asi nezboří.

Jak to vidí žena

Aby se pořád neříkalo, jak sex na jednu noc vyhledávají jen muži, tady je názor Moniky:

„Děsně záleží na náladě. To víš, že jsem si někdy nadávala, jak už nikdy nebudu pít. Cítila jsem se lacině. Když si ale vše sedne, chlap je milej, já nikoho nemám a potřebuju sex, tak neváhám. Často tomu jdu fakt naproti. Jde o uspokojení potřeby. Netřeba to víc řešit. Možná kdybych žila někde na vesnici, bála bych se drbů, ale jinak ne."

Sex na jednu noc 2
I ženy se umí pořádne odvázat.

Už přestaň váhat

Sex na jednu noc není nic, na čem bych doporučoval založit kariéru. Přece jen rizik není málo, a proto mít pár kamarádek s výhodami, je často o dost méně namáhavé. Čímž si tak trošku pod sebou řežu větev, protože osobně mě sex na jednu noc pořád dost baví. Pokud to cítíš stejně, přeji šťastnou ruku při výběru a hodně nezapomenutelných zážitků.

Při rozhodování ti může pomoci například těchto 7 slíbených důvodů. Jen to neber jako navádění k nepravostem. Každý má svou občanku :)

1) Je to sport a nedostatek sportu škodí.
2) Svou ženu pořád miluju a jednorázovkou nemyslím proti ní nic špatného.
3) Život je krátký, je potřeba si užívat.
4) S kondomem se ti nic nestane.
5) Vždycky sis chtěla zkusit být tak trochu děvka.
6) Je to zábava, ne láska.
7 )Promarnit ten vzrušující okamžik jen kvůli nějaké morálce by byl hřích.

Rizika sexu na jednu noc

Rozhodně nemá smysl si rychlovkou na 1 noc zkazit život, takže pamatuj vždy na ochranu. Základem je mít kondom a vědět jak ho nasadit. Základem je kondom z obalu vyndávat opatrně, bez ostrých nehtů, abys ho nepoškodil, poté ho potřeba jemně promnout, stisknout jednou rukou rezervoár a nasadit na špičku penisu.


A ten musí být v ten moment ideálně obnažený s předkožkou co nejníže. Poté už jen kondom jednoduše sroluješ níž. A to až po kořen, protože bez dostatečné ochrany po celé délce penisu, by mohlo sperma nepřekvapivě vytéci a problém by byl na světě.


A hlavně! Po sexu si ho prostě frkneš do připraveného kapesníku, nebo rovnou vyhodíš. Je mi skoro stydno to říkat, ale kondom se hned po použití zauzluje a vyhodí do koše. Nesplachuje se za žádných okolností. Vždy zauzlovaný a do koše. Pamatuj.

Autor: Nadsamec