Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Sex ve vaně

Erotický zážitek s vibrační plošinou

Erotický zážitek s vibrační plošinou
Do fitka už chodím delší dobu. Díky svému členství mohu využívat všechny prostory. Právě díky tomu jsem začala chodit do méně využívané místnosti. Jak moje cvičení dopadlo?

V oné méně využívané místnosti, je pouze pár fitness přístrojů. Mezi nimi jsou běžecké pásy, 2 přístroje Power Plate a jeden stepper. Někdo mi kdysi řekl, že po posilování by se mělo chodit ještě minimálně 20 minut na nějaké cardio. A já mu uvěřila. Ještě aby ne, byl to můj brácha.

Je to fitness trenér a hlavně profi Men´s Physique, který jezdí po celém světě po soutěžích, no nevěř mu, profíkovi. Každopádně teď se kvůli němu morduju ne hodinu posilováním, ale hodinu a půl a přidávám si ještě mou oblíbenou činnost - kardio.

Obyčejné posilovací stroje se mi celkem omrzely. Jo, posilování není žádná sranda, vyžaduje hromadu soustředění. Mám zpevněný střed těla, zapojuji správné svaly? Bla, bla. Znáte to... Jenomže stroje vás vedou a přemýšlet na nich nemusíte moc. Proto jsem začala zkoušet různé funkční a intervalové tréninky.

Když jsem tak chodila pořád do speciální místnosti s běhacími pásy odbýt si svou 20ti minutovku, tak jsem si nemohla nevšimnout těch dvou nevyužitých vibračních plošin. Hmm, PowerPlate? Pořád jsem dumala nad tím, jestli je nezapojit do tréninku. A přemýšlela jsem nad tím natolik dlouho, až jsem se k tomu dokopala. Zjistila cviky a šla tam.

Už po prvním cviku mi došlo, že to nebude tak snadné. Ne, že by se jednalo o náročné posilování, ale... Postavila jsem se na pás, nastavila intenzitu vibrací i délku cviku a spustila stroj. Nevím, co jsem dělala špatně, ale víc než tlaky na svalech jsem cítila tlaky mezi nohama. "To je divný, to to se mnou jako fakt nebude nic dělat?" myslela jsem si. Zkusila jsem ještě další dva cviky, které jsem měla připravené a pak... vzdala jsem to. Vážně to pro mě nemělo v tu chvíli smysl, protože síla vibrací byla silnější, než moje vůle zacvičit si.

Ale přece nepůjdu po 10 minutách domů? Ne, ne, taková nejsem. Sedla jsem si na plošinu a spustila ji. Bože to byl tak super pocit. Ještě párkrát jsem si ji jen tak zapnula, když mě napadlo, že bych si mohla najít nějakou víc stimulativní polohu. Po pár pokusech jsem to našla. Sedla jsem si tak dokonale, že jsem to cítila úplně všechno a přesně tam, kde jsem potřebovala.

Seděla jsem si na plošině, vibrace mi procházely přes klitoris celým tělem. Vůbec jsem nevnímala, co se děje kolem mě. Nevím, jestli to bylo kvůli tomu, že jsem byla v sedmém nebi, nebo kvůli těm vibracím. Ale bylo to naprosto super. Různě jsem se kroutila, poposedávala, přesedávala. Postupně mnou procházelo víc a víc vzrušení. Netrvalo to dlouho a bylo to tam. Orgasmus. A tak neuvěřitelně silný a super rychlý.
Zkusila jsem si to ten den ještě dvakrát. Pak jsem odešla z fitka plná dobré nálady. Od té doby chodím pravidelně a víc a víc se na svůj trénink těším.

Pokud vás zajímají návody, jak si užít lepší sex a více vzrušení, neváhejte se podívat na magazín Otevřená.cz, určitě vás uspokojí jako mě moje lekce cvičení.

Autor: Klára