Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Nejúčinnější afrodiziaka

Příjemný způsob, jak se zbavit inkontinence

Příjemný způsob, jak se zbavit inkontinence
Inkontinence je opravdu nepříjemný problém. Ale jeho řešení není těžké. Nevyžaduje mnoho času ani peněz a vlastně je i docela příjemné.

Nevyřešený problém s inkontinencí může přerůst až ve velmi zásadní život měnící problém. Udělejte si raději teď chvilku času pro sebe a zjistěte, jak vše spravit a cítit se konečně zase sama sebou a v bezpečí za každých okolností.

Potřebujete posílit svaly

Nic jiného. Inkontinenci způsobují ochablé svaly pánevního dna. A ty se dají posilovat vlastně velmi jednoduše a dokonce i příjemně. Nemusíte do posilovny. Nemusíte si vyhradit hodinu času každý den. Vlastně nepotřebujete žádný čas navíc.

Alespoň pokud objevíte malý zázrak jménem venušiny kuličky.

Venušiny koule Smartballs Fun Factory

Venušiny kuličky jsou zdravotní pomůckou

Ano, nejsou jen erotickou hračkou. Samozřejmě si s nimi můžete i užívat zábavu o samotě či s partnerem. Hlavní jejich účel je ale pomoci vám posílit svaly pánevního dna. A jsou na to opravdu dobré.

Kuličky si zavedete a můžete s nimi jít třeba do obchodu. Můžete je zařadit na program běžných pochůzek, a tak vás nestojí navíc žádný čas. Ano, některým ženám jsou kuličky velmi příjemné, ale nebojte se, je to spíš takové něžné dráždění, uchovat u toho vážnou tvář není problém.

Kuličky jemnými vibracemi způsobují stahování svalů pánevního dna a vy tak posilujete, aniž byste se na to musela vůbec soustředit.

TIP: Pokud trpíte inkontinencí, pořiďte si například dostatek kvalitních inkontinenčních vložek nebo deodoračního spodního prádla.

Vibrační venušiny kuličky

Jsou kuličky vhodné pro každou ženu?

Ano, pro každou ale jiné. Pokud máte s inkontinencí už zásadní problém, budou pro vás vhodné co nejlehčí kuličky (max. 50 g). Možná budete muset na začátku cvičit vsedě nebo vleže, ale časem se to zlepší. Pokud máte jen mírný problém s inkontinencí, můžete zkusit i těžší kuličky (cca 70 g).

Další rady a tipy k výběru venušiných kuliček i jejich použití si přečtěte v našem článku venušiny kuličky proti inkontinenci.