Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Anální vibrátory v akci

Tantra masáž v Bratislavě

Tantra masáž v Bratislavě
Jakmile se u nás doma řeklo erotická masáž, hned mi bylo jasné, jaké potěší přijde, ovšem nikdy ne pro mě. Vždy jsem totiž masírovala já přítele, nikoli obráceně, tvrdil mi, že masírovat neumí, že by někde špatně sáhl a něco se stalo. Chtěla jsem si tedy i jednou já užít nějaké potěšení, které mi masáž přinese.

Nejprve jsem uvažovala nad klasickou masáží, pak jsem ale narazila na pojem tantra masáž. Pojem jsem samozřejmě slyšela už dříve, ale nikdy jsem neslyšela žádné zážitky, jen teorii o tom, co to vlastně je.Tak jsem si řekla, proč to nezkusit. Začala jsem tedy vyhledávat tuto masáž v Bratislavě.

Byla to má první zkušenost s tantra masáží pro ženy, takže bylo mojí prioritou, abych si našla masérku, nikoli maséra, bylo mi jasné, že v přítomnosti ženy se snáze uvolním, než kdyby na mě koukal nějaký cizí muž. Nebylo to tak těžké hledání, masérku jsem našla docela rychle, stačila chvilinka na internetu. Masérka se jmenovala Sára a své profesi se věnovala již několik let. V posledních 3 letech se soustředila i na tantra masáže, takže jsem ji oslovila. Odpověděla mi skoro ihned, ale měla zrovna plno, takže mě objednala až za 2 týdny, což pro mě bylo pozitivní, ale zároveň i negativní. Na jednu stranu to byla dlouhá doba, kdy jsem byla nejistá, zda to opravdu chci, ale na druhou stranu jsem se neuvěřitelně těšila.

V den D jsem přijela do Bratislavy trošku dříve, abych se ještě mohla porozhlédnout, zavčasu najít správné místo, nechtěla jsem udělat nedobrý dojem, kdybych přišla pozdě. Okamžitě, jak jsem otevřela dveře do salónu, bylo mi jasné, že to bude naprosto dokonalý zážitek. Sára mě přivítala hned u dveří. Byla to mladá dívka, které bylo 28 let, usměvavá a měla velice příjemný hlas, což bylo jako očista všech nervů. Zavedla mě do místnosti, kde bylo příjemně teplo, svítili tam svíčky, prostor byl nádherně provoněný a hrála příjemná relaxační hudba.

Jak to probíhalo

Sára mi nejprve řekla, abych se šla připravit. Zavedla mě do vedlejší místnosti, kde jsem si mohla odložit oblečení. Nechala mě vysprchovat, abych se mohla uvolnit. Posléze jsem za ní měla přijít do vedlejší místnosti. Zatímco já jsem lezla do sprchy, Sára se šla také připravit.

Když jsem přišla zpět do masérské místnosti, měla na sobě nádherné šaty, které lehce nad kolena, zavázané byly jen lehkou mašličkou a ve vlasech měla čínské hůlky, které jí držely vlasy, vypadala nádherně. Posadila jsem se na masérské lehátko a Sára mě ve zkratce seznámila s tím, co je vlastně tantra masáž.

Psala se mě na různé doteky, zda mi jsou příjemné. Odpověděla jsem jí, že v Bratislavě je moje první tantra masáž, tak mě jen poprosila, abych jí okamžitě zastavila, pokud by dělala něco, co mi nebude příjemné, s tím jsem souhlasila.

Sundala jsem ze sebe župan, lehla si na břicho na lehátko a začala se trošku klepat. Možná to částečně ovlivňovala teplota vzduchu, když jsem byla najednou nahá, možná v tom hrála roli i nervozita, nejsem si jistá. Měla jsem zaplacené 2 hodiny relaxační masáže. Sára se nejprve něžně začala dotýkat mých zad, krk a lýtek, aby si projela mé tělo, zda nejsem na některých částech lechtivá, aby jí to nevyrušilo při práci. Masáž zadní části těla trvala dohromady hodinu, Sára začala od krku, který začala promačkávat palci a poté se začala pohybovat po zádech.

Ze začátku jsem to brala jako klasickou masáž, nepřišlo mi na tom nic zvláštního, potom mi ale došlo, že Sáře jde o uvolnění, chtěla abych si užila masáž, ale také abych se plně uvolnila. První záchvěv začal přicházet, když mi začala masírovat hýždě. Byla jsem z toho trošku nesvá, tak jsem jí poprosila, aby tuto část těla vynechala. Neřekla ani slovo, jen prostě přestala.

Zakončení tantra masáže

První dokončená hodina skončila, utekla tak přiměřeně rychle, teď měla přijít na intenzivnější část. Když jsem se otočila na záda, Sára se mě zeptala, zda jsem ochotna přistoupit na uzavřený závěr nebo chci otevřený konec. Měla jsem přesnou představu, jak by vypadal závěr masáže, pokud bychom tam byli oba s partnerem. Samostatně jsem si přála nechat otevřený konec. Sára opět začala masírovat od krku a postupně přecházela na prsa. Bylo to neuvěřitelně příjemné, jako žena přesně věděla, jak prsa uchopit. Břichu se věnovala jen chviličku a podbříško záměrně vynechala, protože jsem jí o to poprosila.

Zaměřila se tedy na nohy, které brala trošku intenzivněji oproti celému zbytku těla. Když se dostala až k chodidlu, myslela jsem, že skončily dvě hodiny, ale ještě zbývalo 15 minut. Sára si najednou svlékla šaty, pod kterýma nic neměla. Vzala olejíček, potřela si celý svůj hrudník, lehla si nade mě a začala masírovat můj hrudník. Bylo to pro mě dost spontánní a intenzivní pocit. V tuto chvíli jsem začala přemýšlet, zda bylo dobré si zvolit masérku. Sára svá prsa rozhodně nešetřila. Měla příjemné pohyby přes bradavky a kolem nich.

Když masáž skončila, Sára mě lehce přikryla a nechala ještě chvilku ležet. Doznívaly ve mě pocity, které mi masáž přinesla a dvě hodiny, které utekly vlastně neuvěřitelně rychle. Přemýšlela jsem nad každým dotykem, který udělala, jak měla příjemně upravené gelové nehty, a také jak dotvářela atmosféru příjemným vzdycháním vždy, když přitlačila na nějaké místo.

Tantra masáž v Bratislavě byla naprosto dokonalá, rozhodně se dá říct: "Tantra masáž mění život". Užila jsem si jí naprosto dokonale a určitě nebyla má poslední. Domluvila jsem se se Sárou, zda by bylo možné domluvit ještě druhého maséra, aby zvládla vzájemní tantra masáž pro pár, ráda bych si přišla užít rozkoše i s partnerem.