Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Ráj vibrátorů

3 nefér balící triky, které zaručeně fungují

3 nefér balící triky, které zaručeně fungují
Vykašli se při balení na pravidla. Vždyť je to hlavně o tom, jak dostat holku co nejrychleji do postele. Prozradím ti, jak ji sbalit pomocí 3 nefér triků.

Usnadni si lov samiček několika fígly, které prostě fungují, i když nejsou úplně fér. Zapomeň na pohádky o práci tajného agenta a jiné složité výmysly ve stylu Barneyho Stinsona, k oblbnutí roštěnky většinou stačí i velmi jednoduché triky.

Pokud si nehledáš manželku a jde ti pouze o sex, tak menší lest při balení roštěnky nikoho nezabije. Seznamování a lovení je hlavně hra a pravidla si určuješ tak, aby tě to bavilo. Díky následujícím balicím trikům se nudit nebudeš, ani kdybys kočenu do postele nedostal.

Tajný agent
Nehraj si na tajného agenta jako Barney Stinson a zkus radši něco snadnějšího.

Trik č.1: Falešný snubní prsten

Závěry vědeckých výzkumů hovoří jasně - většinu nezadaných žen přitahují zadaní muži a některé potvory si ženáče vybírají dokonce cíleně. Kdyby byl stejný muž k dispozici, neprojeví o něj zájem. Zneužij těchto majetnických sklonů při lovu a zkus třeba vyrazit do baru s falešným snubákem na ruce. Uvidíš, že ti prstýnek výrazně pomůže ke snadnějšímu navázání konverzace s vyhlédnutou samičkou.

Efekt snubního prstýnku funguje tak, že prsten je pro jiné samičky důkazem toho, že je muž použitelný a dokáže fungovat v manželství. A to je pro nezadané (a často hodně zoufalé) paničky mega přitažlivé.

Ženatý chlap
Zahraj si na ženáče, nezadané ženské po nich jdou jak slepice po flusu.

Trik č. 2: Rádoby muzikant

Po muzikantech holky letí, tak to prostě je. Šikovné prsty v kombinaci s hudebním sluchem a citem pro zpěv dokáží prolomit ledy. Pokud tedy chceš, aby na tebe holky letěly, tak se nauč na něco hrát nebo se aspoň nauč předstírat, že to umíš.

Bohatě stačí, když si pořídíš kytaru, naučíš se dva akordy, ty roštěnce předvedeš a následně se vymluvíš na to, že je kytara rozladěná, případně že čekáš na lepší struny. Jinak bys pochopitelně zabrnkal lépe než samotný Jimi Hendrix.

Hra na kytaru
Zahraj jí pár akordů na kytaru a máš velkou šanci, že ti pak naoplátku "zahraje na píšťalu".

Trik č. 3: Omotej si ji laskavostí

Tahle metoda je sice časově náročnější, ale výsledek stojí za to. Využij toho, že pro tebe žena může něco udělat. Nějakou milou laskavost. Třeba peče dorty pro známé, maluje obrazy, navrhuje interiéry, dělá hypotéky na bydlení... je to vlastně fuk.

Lidská psychika je postavená tak, že když pro někoho něco děláme, vytváříme si k němu pouto. A když to děláme opakovaně, nechceme ho zklamat. Svým způsobem ho máme rádi a budujeme si k němu citovou vazbu. Chtěj po ní něco. Bude mít důvod, aby se ti věnovala. Pak už je jen otázkou chvilky, než bude ruka v rukávě.

Holka v kuchyni
Nech, ji, ať ti párkrát něco upeče a možná ti za chvíli ukáže víc než jen práci s vařečkou.

Bonus trik: Ukaž, že máš peníze

Oslnit opačné pohlaví tím, že ukážeš peníze, je snadné. Bohužel ne každý má drahé auto, pepychový dům či je schopen sbalit holku v kasinu, když bez mrknutí oka sází a sklízí tisíce.

To vyžaduje jistou psychickou odolnost a pokud chceš oslnit koc právě tímto způsobem, není lepší způsob, než si to natrénovat při hře v online kasinu. Výhra v online kasínu je vzrušující a o to větší drňák budeš, když při podobné situaci v reálu ani okem nemrkneš.

Hlavně se nestyď

Neboj se při balení ženské využít jejích slabin, psychologie a té správné situace. Právě o tom všechny zmíněné triky jsou a reálně ti mohou přihrát ženu tvých snů až do postele!

Autor: Nadsamec