Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Velké vibrátory pro pestřejší sex

Víte vše potřebné o kondomech?

Víte vše potřebné o kondomech?
Kondom, prezervativ, guma, pánská ochrana...Tato sexuální pomůcka má mnoho názvů a v ruce ji držel snad každý. Shrňme si alespoň základní informace, které by měl každý o kondomech vědět.

O kondomech

Kondomy představují erotickou pomůcku, která zabraňuje nechtěnému početí, ale i přenosu pohlavních chorob. To vám řekne už každé dítko školou povinné.

A jaká nabídka kondomů na vás na trhu čeká? Vybírat si můžete od různých značek a většinou se nevyplatí šetřit. U neznačkových kondomů je nejen větší riziko, že prasknou, ale jsou i méně pohodlné. Naproti tomu kvalitní značky zpravidla nabízí i tenčené prezervativy mající minimální šířku. Téměř nepostřehnete, že je máte.

Koupit si také můžete zesílené kondomy. Mají silnější vrstvu lastexu a hodí se především na anální sex. Kondomy mají i různou velikost a různě velký je i rezervoár, tedy místo, kde se po vyvrcholení hromadí ejakulát.

Kromě tenčených kondomů jsou oblíbené prezervativy s vlnkami či vroubky. Působí ženám při sexu větší rozkoš. Kondomy mohou mít i různou barvu a aroma. Existují i kondomy na oddálení ejakulace. Ty jsou z vnitřní strany potřené znecitlivujícím gelem. Nevýhoda je v tom, že znecitlivění penisu snižuje i požitek ze sexu. 

Máte své oblíbené kondomy, nebo teprve hledáte vhodný model?

Velký výběr kondomů

Dámský kondom

I když většina lidí má zafixovaný kondom jako pomůcku pro pány, je možné používat i dámské kondomy. Stejně jako pánský kondom zabraňuje nechtěnému těhotenství, ale i přenosu pohlavních nemocí. Mnohé páry spatřují výhodu dámského kondomu v tom, že ho lze zavést i několik hodin před sexem. Ze samotného sexu se tak nevytrácí spontánnost v okamžiku, kdy je nutné kondom nasadit.

Dámský kondom je na rozdíl od většiny pánských kondomů bez zápachu a je možné ho používat s různými lubrikanty. Pánský kondom nemůžete používat s lubrikačními gely na bázi oleje. Začne-li žena či dívka používat dámský kondom, bude ji možná chvilku trvat, než se naučí obratně ho zavádět, ale koneckonců zpočátku mají s nasazováním kondomu problémy i mladí pánové.