Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Myslete na těsnost vagíny

Fotografování erotických pomůcek : 2000 – 5000 Kč / denně - kraj: Olomoucký

Česká firma zabývající se prodejem a výrobou BDSM pomůcek a oblečení hledá subinku, popř. dominu pro prezentaci (fotografování ) sortimentu do e-shopu a katalogu. Nejedná se o žádné natáčení či fotografování porna , nicméně většina pomůcek vyžaduje odhalení intimních partií. Preferujeme zájemkyně se zkušenostmi s BDSM hrátkami (není podmínkou) ve věku od 20 do 30 let , bez nebo s minimálním tetováním. Před další komunikací požadujeme zaslání fotografie v plavkách s viditelným obličejem. Jedná se o práci na smlouvu , ať už půjde o jednorázovou akci nebo trvalejší spolupráci. Pokud se ráda fotíš nahá na Facebook , nebylo ti ještě 18 let a nemáš peníze na kredit , tak si řekni mamince. Rozhodně nehledáme zájemkyně tohoto typu !!! Sortiment neustále rozšiřujeme , platí stále pro celou ČR.

Zvýhodnit inzerát Editovat/smazat
Odpovědět na inzerát

Chcete-li zadavateli inzerátu poslat zprávu, vyplňte prosím následující formulář. Zpráva bude ihned doručena a je již na Vás, zda se seznámíte :)







BDSM tipy do Vašeho e-mailu