Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Vakuová pumpa pro lepší erekci

Coccinelle erotic tantra massage - Praha2

Erotické služby, Erotické priváty - Coccinelle erotic tantra massage, Praha2

Vítejte v našem salonu Coccinelle. Nabízíme erotické masáže v centru Prahy. Naši profesionální maséři pomohou poznat a splnit Vaše přání.Je vynikající relaxační procedura, obsahující klasickou masáž a prvky tantry, při které pocítíte nárůst Vaší energie, naplňující Vás emocemi. Profesionální maséři Vám pomohou uvolnit tělo i duši. Dotyky citlivých prstů uvolní Vaše vědomí, které odletí do světa plného záhad sebepoznání. Naši maséři pomohou poznat a splnit Vaše přání. Pokušení něhou a doteky těla Vás přivedou k explozi emocí. Prožité pocity navždy zůstanou nezapomenuty.
Tato masáž je také léčebná. Přijďte za námi a my se postaráme aby se Váše návštěva stala nezapomenutelným zážitkem, který si budete chtít zopakovat znovu a znovu.

Zvýhodnit inzerát Editovat/smazat
Odpovědět na inzerát

Chcete-li zadavateli inzerátu poslat zprávu, vyplňte prosím následující formulář. Zpráva bude ihned doručena a je již na Vás, zda se seznámíte :)







BDSM tipy do Vašeho e-mailu