Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Rozumné ceny erotických pomůcek

Víkendový výcvik otroka, kdo přijede? - 47 let, Olomouc

O víkendu 31.7.-2.8.budu v Olomouci u dominy na v výcviku. Bude to tvrdé mučení bradavek, péra, koulí( i jehly včetně koulí, bití a kopání), spoutání, bičování celého těla i rozkroku, pití pissu, lízání análů, kaviáru do pusy, análním sexu s muži, nebo ženami( strap on), degradaci, dehumanizaci. Domina hledá na tuto akci zájemce, páry, muže, skupinu mužů, kteří jsou dominantní, sadističtí, perverzní a chtějí si na mě zrealizovat své představy v násilném sexu, mučení, perverzi, degradaci otroka. Během akce nesmím cokoliv ani komentovat, nesmím nic omezit,odmítnout, limity a právo zasáhnout má pouze domina. Ta chce co možná největší extrém, včetně polykání kaviáru, chce , aby mě mrdalo co.nejvíc chlapů, asi budu mít kuklu, abych nevěděl, kdo to je. Pokud si myslíš, že jsi sadistický, či extrémně perverzní, nebo chceš natvrdo mrdat otroka, nebo jsi vše dohromady, ozvi se. Během akce nebudu mít možnost STOP.

Zvýhodnit inzerát Editovat/smazat
Odpovědět na inzerát

Chcete-li zadavateli inzerátu poslat zprávu, vyplňte prosím následující formulář. Zpráva bude ihned doručena a je již na Vás, zda se seznámíte :)







BDSM tipy do Vašeho e-mailu