Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Zde levnou vagínu nepořídíte

Vážný vztah - kraj: Moravskoslezský Muž

Dobrý den .Říkám si Sofie. Je mi 21 let. Pocházím s moravskoslezského kraje. S převlekáním za holku jsem začala v 10 letech kdy jsem matce brala její lodičky na malém podpatku, postupem času jsem k tomu přidávala šaty, legínky, trička, džíny, sukně a spodní prádlo. Vím, že to bude znít jako klišé, ale když jsem byla takhle převlečená tak mě nejvíce bavilo uklízet,vařit. Proč píši tenhle inzerát ráda bych tady našla muže kterému by nevadilo mít doma ('babochlapa') jelikož je česká společnost dost konzervativní vůči transsexuálům tak venku bych byla kluk a doma holka. Taky bych si ráda zkusila jestli doopravdy jsem žena nebo jen crossdresser. Jediné po čem toužím je být sama sebou aspoň 8 hodin denně mít konečně svůj šatník naučit se líčit, chovat se jako dáma a konečně si najít lásku a neskrývat před ním svou identitu.

Zvýhodnit inzerát Editovat/smazat
Odpovědět na inzerát

Chcete-li zadavateli inzerátu poslat zprávu, vyplňte prosím následující formulář. Zpráva bude ihned doručena a je již na Vás, zda se seznámíte :)







BDSM tipy do Vašeho e-mailu