Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Gely a nabuzováky pro lepší sex

WC Deviant, více po mailu, 1000znaků nestačí!!! - 30 let, kraj: Středočeský Muž

Živej hajzl,uvěznění, klidně trvale. Sklep, septik, atd. Jsem samotář, zvrhlý, zvrácený, hledám něco stálého u někoho,koho to rajcuje.Je možno mi znemožnit pohyb, napojit na jakýsi toaletní systém..Hledám však něco stálého! Samozřejmostí kromě toho kdykoliv si do mě ulevit je kouření a veškeré služby moji hubou, která už má něco za sebou, obrazně i slovně řečeno. Změna vzhledu k obrazu tvému, nemám hranice. Jde mi o nonstop ponížení. Můžeš být normální, nebo jebnutej, podstané je aby jsi měl tyhle představy taky a jen ti chybí někdo, s kým to lze realizovat.Piš narovinu. Případné okovy či klec a tak nechám klidně vyrobit, lidi na to znám a měl jsem jich už mnoho. Nebo to vše vymyslíme spolu. Je mi ukradený jak budeš vypadat, stejnak to musí bejt ukradený tobě jak vypadám, sympatie nejsou podstatnè. Já věk brzy 30, štíhlé až hubenější vyšší postavy. Jestli chceš mít ze mě vychrtlinu nebo prase je na tobě, to už bude tvoje starost. Zbytek mailem.

Zvýhodnit inzerát Editovat/smazat
Odpovědět na inzerát

Chcete-li zadavateli inzerátu poslat zprávu, vyplňte prosím následující formulář. Zpráva bude ihned doručena a je již na Vás, zda se seznámíte :)







BDSM tipy do Vašeho e-mailu