Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Vibrátory ověřené zákazníky

Kamarád s výhodami-solidní nabídka - 36 let, Brno-venkov Muž

Rád bych touto cestou poznal ženu, dívku, slečnu štíhlé postavy ve věku od 19-30 let, která by se občas ráda odreagovala od všedního života a zažila něco nové a pěkné s jedním úplně normálním pohodovým mužem z Brna. Je mi 36 let, vedu docela spokojený život, ale potřeboval bych se občas odreagovat a zažít něco nové s jinou ženou. Nemám v úmyslu střídat partnerky, ale hledám pouze jednu ženu na delší spolupráci, se kterou se občas sejdeme, uděláme si pěkné odpoledne zakončené sexem a půjdeme každý svou cestou. Dnes se tomu říká kamarádství s výhodami. Nemám žádné speciální nároky. Sex mám rád, zkušenosti taky a nuda se mnou rozhodně nebude. Za každou sexuální schůzku mohu, nabídnou finanční odměnu dle domluvy, pokud to tedy neděláš ze stejného důvodu jako já, jen pro potěšení.

Zvýhodnit inzerát Editovat/smazat
Odpovědět na inzerát

Chcete-li zadavateli inzerátu poslat zprávu, vyplňte prosím následující formulář. Zpráva bude ihned doručena a je již na Vás, zda se seznámíte :)







BDSM tipy do Vašeho e-mailu