Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Vibrátory ověřené zákazníky

Přátelská výpomoc pro mladou štíhlou dívku. - 34 let, Brno Muž

Rád bych se seznámil s nějakou mladou slečnou (nehledám modelku) ale štíhlé postavy! která by se ráda občas odreagovala trávením příjemných chvil s jedním docela normálním pohodovým mužem 34 let. Normálně tohle nedělám a nehledám ani ženu, která dělá pravidelně něco podobné nebo třeba na víc stran. Rád bych touto cestou poznal ženu která to má v hlavě srovnané, dokáže pochopit mojí situaci a to třeba nejen na sex ale zároveň jako kamarádku, se kterou si občas, můžeme vzájemně pomoci nebo třeba jen tak zajít na kafé jako normální lidé. Vedu spokojený život, jsem zadaný ale potřebuji jen občas zpestřit partnerský život a nemám čas někde někoho balit po kavárnách navíc to není ani můj styl. Jednoduše chci zažít něco pěkného s novou ženou. Diskrétnost, zdravý čistota samozřejmostí. Můžeme se v klidu poznat, promluvit si a domluvit se. Za jednu sexuální schůzku nabízím 1000Kč.

Zvýhodnit inzerát Editovat/smazat
Odpovědět na inzerát

Chcete-li zadavateli inzerátu poslat zprávu, vyplňte prosím následující formulář. Zpráva bude ihned doručena a je již na Vás, zda se seznámíte :)







BDSM tipy do Vašeho e-mailu