Sex po telefonu | Porno zdarma z Redtube, Pornhub | Vibrátory pro muže | Freevideo, freefoto | Zvětšení penisu podtlakem

Milenku pro svého manžela - kraj: Hl. m. Praha

Protože mám po porodu nějaký psychický blok a veškerý sex se mi zkrátka hnusí, hledám diskrétně pro svého muže,tak aby se nikdy nedozvěděl, že mu to zařizuji já, nějakou dámu, která treba sexuálně strádá a jinak je doma spokojená. O manzela nechci přijít, vše krom jediného nam to doma funguje. A protože jsem si vědoma toho že mu to dlužím, budu ráda když najdu pro něj někoho na úrovni dlouhodobě. Výhody pro Tebe: nemusíš se bát že mu na to přijdu a budu dělat scény, nic nechytneš je naprosto zdravý. Výhody pro mě: nemusím se bát že po tak dlouhém celibátu se chytne s nějakou courou, že něco chytí,nebude mě doma otravovat a budu mít pocit že to mám trošku pod kontrolou. On vyšší štíhlí cca 186/87, věk 45 další rozměry už si nepamatuju, ale byla jsem vždy spokojená. Mohu poslat foto, já myslím že simpatak. Přemýšlela jsem o tom opravdu dlouho a myslím že je to schůdná cesta. Prosím jen vážné zájemce.

Zvýhodnit inzerát Editovat/smazat
Odpovědět na inzerát

Chcete-li zadavateli inzerátu poslat zprávu, vyplňte prosím následující formulář. Zpráva bude ihned doručena a je již na Vás, zda se seznámíte :)







BDSM tipy do Vašeho e-mailu